Odvetniške skrivnosti

V tej knjigi vam bom povedal številne zaskrbljujoče zgodbe o tem, kako ljudje delajo napake, ker pravne zadeve rešujejo brez odvetnika, z napačnim odvetnikom ali celo tako, da sploh ne upoštevajo pravnih nasvetov. Posledice njihovih dejanj so včasih šokantne.

Če ste podjetnik, vam bom pokazal, kako se lahko izognete skoraj vsaki težavi ali pa ste o njej vsaj v naprej obveščeni in se tako zavedate tveganj in nevarnosti, s katerimi se lahko soočite. Predvsem pa vam bom pokazal, kako boste z najemom pravega odvetnika imeli čas, da se posvetite temu, kar znate najbolje – svojemu poslu in svojemu podjetju.

Če niste podjetnik, vam bom pokazal, na kaj morate biti pozorni pri reševanju pravnih zadev. Predstavil bom nekaj preprostih nasvetov, s katerimi lahko rešite svoje pravne težave, tudi če ne boste najeli odvetnika – čeprav vam vsekakor svetujem, da ga najamete.

Povedal vam bom kako najti pravega odvetnika, in sicer s preprostimi in učinkovitimi koraki, ki vam bodo to delo olajšali.

Z najemom odvetnika lahko preprečite stres in bolezni, ki so lahko posledice vaših pravnih težav, izgubo dohodka ali zaposlitve, ali celo razpad zakonske zveze, kar so najpogostejše težave, s katerimi se ljudje srečujejo, ko poskušajo rešiti pravne zadeve brez strokovne pomoči.

Skoraj vsakdo se bo kdaj v življenju soočil s pravnim problemom, vendar je malo verjetno, da se bo problem brez pravega odvetnika zadovoljivo končal. Če poskušate pravne probleme rešiti sami ali še huje, če pravni problem ignorirate, tvegate svoje premoženje in morda celo življenje. V tej knjigi boste tako izvedeli vse, kar morate vedeti, da boste lahko najeli pravega odvetnika in preprečili, da bi pravni problem postal pravna nočna mora.