Prijavite se in pridobite vse bonuse BREZPLAČNO!

 • BONUS 1 – Poročilo WJP
  V tem bonusu vam predstavim zakaj sem pripravil bonuse. Hkrati vas napotim na poročilo WJP (World Justice Project) glede dostopa do sodnega varstva.
 • BONUS 2 – Kako razdeliti premoženje za zagotovitev osebne varnosti v starosti?
  Premoženje običajno delimo v drugi polovici življenja, torej potem, ko smo že ustvarili premoženje in začnemo razmišljati o tem, kako želimo preživeti varno starost. V tem bonusu bom v dodatnem poglavju predstavil dve zadevi: Dedno pogodbo in oporoko.
 • BONUS 3 – Kaj morate storiti, če ste podjetnik?
  V svoji knjigi sem vas v 4. poglavju opozoril na pet “zajčjih lukenj”, v katere se kot podjetnik ne smete ujeti. Podjetniki pogosto nimate časa, da bi se ukvarjali s podrobnostmi in pravnimi zadevami, zato mi odvetniki poskrbimo, da je vaše podjetje ustrezno vodeno, saj si ne želite imeti nezaščitenega podjetja, ki ga pestijo inšpekcije ali kazni. Preveč trdo delate za svoje podjetje, da bi ga prepustili naključju. V tem bonusu vam povem na katera področja morate biti pozorni kot podjetnik.
 • BONUS 4 – Vprašanja za odvetnika – kontrolni seznam
  V tem poglavju vam ponujam preprosto tabelo z vprašanji, ki jih postavite odvetniku na prvem razgovoru z njim. To vam bo pomagalo bolje oceniti, ali je odvetnik pravi za vas.